دوست داری درباره چی بخونی؟

در وبلاگ من درباره همه موضوعات می تونی بخونی.

دوست داری درباره چی بخونی؟

در وبلاگ من درباره همه موضوعات می تونی بخونی.

من سپیده رضوی شروع کردم در رابطه با تمام حوزه ها بنویسم و وبلاگی با اطلاعات عمومی راه بندازم.

کلمات کلیدی
  • ۰
  • ۰


در بسیاری از تنظیمات صنعتی مختلف، هوای فشرده خشک ضروری است. در این موارد از خشک کن های هوای فشرده برای اطمینان از اینکه محصول نهایی بدون رطوبت است استفاده می شود. در این مقاله به اصل کار و انواع مختلف خشک کن های هوای فشرده می پردازیم.


اهمیت یک خشک کن هوای فشرده
بسیاری از محیط های کاری به ویژه به آب حساس هستند. رطوبت می تواند محصول نهایی و تجهیزات را آلوده کند. در محیط‌های به‌ویژه سرد، ذرات آب می‌توانند منجر به یخ‌زدگی لوله‌ها، خوردگی و سایر مسائل مهم مانند عملکرد نادرست کنترل‌ها یا اختلال در ابزارها شوند. این می تواند زمان، پول و کیفیت تولید را از دست بدهید.

خشک کن های هوای فشرده سیستم های فیلتر کننده ای هستند که هوای فشرده شما را از رطوبت ایجاد شده در طی فرآیند فشرده سازی خلاص می کنند. این اطمینان حاصل می کند که هوای فشرده شما با کیفیت بالا و عاری از رطوبت مضر است که می تواند به تجهیزات شما آسیب برساند یا در حین استفاده تأثیر منفی بگذارد.

از طرف دیگر، فیلترهای هوای فشرده، هوا را از سایر ناخالصی ها مانند گرد و غبار و گازها فیلتر می کنند.

 

خشک کن های هوای فشرده چگونه کار می کنند؟
نحوه عملکرد خشک کن هوای فشرده شما به نوع خشک کن هوا بستگی دارد. هر کدام از آنها از تکنیک متفاوتی برای نتیجه یکسان استفاده می کنند: ارائه هوای فشرده تمیز و خشک برای کار با آن.

اساساً، خشک کن های هوای فشرده با حذف ذرات آب باقیمانده، نقطه شبنم هوا را سرکوب می کنند. هوایی که فشرده می شود می تواند حاوی رطوبت باشد که ممکن است برای سیستم ها و فرآیندهای شما مضر باشد. به خصوص در صنایع دارویی و غذایی، داشتن هوای فشرده تمیز و خشک بسیار مهم است.

 

چه سیستم های خشک کن هوای فشرده وجود دارد؟
خشک کن های هوای فشرده در انواع، اندازه ها و کاربردهای مختلف وجود دارند. اساساً، بسته به مکانیسمی که برای حذف رطوبت از هوای فشرده استفاده می کنند، چهار نوع مختلف وجود دارد. ببینید هر نوع چگونه کار می کند و به کدام یک نیاز دارید.

هوا خشک کن یخچال دار
خشک کن هوا خشک کن
خشک کن های هوای لذیذ
هوا خشک کن غشایی
محلول فیلتر کمپرسور هوا خود را پیدا کنید.

 

1. هوا خشک کن یخچال

خشک کن های هوا سرد کننده با خنک کردن هوا تا دمای پایین و متراکم کردن قسمت عمده بخار آب کار می کنند. به عبارت دیگر: از اختلاف دما برای حذف ذرات آب استفاده می کند. خشک کن های هوای سرد یا خشک کن های مبرد هوا را تا حدود 3 درجه سانتی گراد یا 35 درجه فارنهایت خنک می کنند. در این دما که به نقطه شبنم معروف است، رطوبت هوا متراکم می شود و پس از آن تخلیه می شود.

هوای خنک شده پس از خروج از خشک کن و قبل از استفاده مجدداً تا دمای اتاق گرم می شود.

 

2 نوع اصلی خشک کن مبرد عبارتند از:

خشک کن های هوای مبرد غیردوچرخه به طور مداوم سرد می شوند و بنابراین دمای ثابتی را حفظ می کنند. آنها بسیار قابل اعتماد و نگهداری آسان هستند، اما شما نمی توانید آنها را خاموش کنید. آنها به کار خود ادامه می دهند حتی اگر کسب و کار شما بسته باشد. خرید کمپرسور هوا را می توانید از شرکت ایران کمپرسور انجام دهید و از کیفیت محصول درخواستی خود رضایت کافی داشته باشید. برای دریافت راهنمای خرید درایر نیز می توانید وارد مقاله خرید درایر تبریدی شوید.

خشک کن های هوای مبرد چرخه ای مقدار سرمای مورد نیاز را تولید می کنند و سپس خاموش می شوند تا دمای هسته به یک سطح معین برسد. آنها به طور خودکار خاموش و در صورت لزوم روشن می شوند و آنها را به گزینه سازگارتر با محیط زیست تبدیل می کنند. با این حال، قطعات اضافی مورد نیاز برای این روش کار می‌تواند نیاز کمی به تعمیر و نگهداری را افزایش دهد و نقطه شبنم فشار پایداری را ارائه نمی‌دهد.
چرا یک دستگاه هوا خشک کن یخچال را انتخاب کنید؟


خشک کن های هوای یخچالی رایج ترین نوع خشک کن هوای فشرده هستند. آنها برای اکثر کاربردهای تولیدی و خدماتی مناسب هستند، به شرطی که شما فقط به هوای خشک و بدون رطوبت محسوس نیاز داشته باشید.

با این حال: بخار آب ممکن است همچنان در هوای فشرده باقی بماند، بنابراین این نوع خاص از خشک کن هوای فشرده در کاربردهایی که به آب حساس هستند استفاده نمی شود. می تواند بسیاری از ذرات را حذف کند، اما نه لزوماً همه آنها.

  • ۰۱/۰۵/۱۸
  • سپیده رضوی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی