سیب در بین سه میوه برتر تولید شده در سراسر جهان قرار دارد. با خوردن سیب از بسیاری بیماری ها در امان خواهید بود. در این مقاله میخوانید که چگونه سیب ها برای سلامتی انسان مفید هستند و بهترین روشهای پخت و سرو آن را بررسی می کنیم.
خواص درمان کننده سیب
سیب سرشار از کوئرستین و پکتین است که هر دوی آنها به دلیل تامین فواید سلامتی سیب به حساب می آیند. کوئرستین یک فلاونوئید است، یک نوع ماده شیمیایی گیاهی طبیعی که دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. پکتین یک نوع فیبر محلول است که ممکن است به جلوگیری از یبوست کمک کند.
پکتین همچنین توسط باکتریهای مفید در روده بزرگ تخمیر میشود و در پیشگیری از بیماریهای مزمن، از جمله برخی سرطانها و اختلالات روده، نقش دارد. مادهی معدنی اصلی سیب، پتاسیم است که زمانی که به مقدار زیاد مصرف شود، ممکن است سلامت قلب را بهبود ببخشد. از جمله دیگر مواد مغذی سیب میتوانیم ویتامین K، مس، منگنز، ویتامینهای A، E، B1، B2 و B6 را نام ببریم.
سیب های تازه بیشترین مواد مغذی را دارند و ارزش غذایی بالایی برخوردارند. بهتر است بدانید دور انداختن پوست باعث حذف بیشتر فیبر و اکثر فلاونوئیدها می شود. خشک کردن سیب باعث از بین رفتن ویتامین C آن می شود. علاوه بر این، شکر (همراه با کالری اضافی) اغلب به سیب های خشک اضافه می شود. اما به طور کلی می توان گفت با اضافه کردن سیب به سبد غذایی خانواده می توان از فواید فراوان آن استفاده کرد.
آیا باید نگران آفت کش ها باشم؟
سیب به طور مداوم در صدر فهرست میوه هایی است که دارای بالاترین میزان آفت کش هستند. آنها اغلب به آفت کش های بیشتری نیاز دارند زیرا در برابر حشرات و بیماری ها حساس هستند. پس باید حواستان به آثار آفتکش روی سیب باشد و از شستشو کامل آن غافل نشوید.
یکی از رایجترین آفتکشهایی که پس از برداشت روی سیبها استفاده میشود، دیفنیل آمین است که برای جلوگیری از سوختن سیب یا قهوهای شدن پوست که ممکن است در حین نگهداری رخ دهد، استفاده میشود.
اگرچه مقداری باقیمانده آفت کش می تواند در داخل میوه نفوذ کند، شستن و کندن پوست سیب باعث حذف بیشتر آفت کش ها می شود. پوست سیب دارای فیبر و انواع مواد مغذی است پس اگر می خواهید تمام ویتامین های سیب را دریافت کنید بهتر است از سیب های ارگانیک استفاده کنید.
- ۰۰/۱۰/۰۴