دوست داری درباره چی بخونی؟

در وبلاگ من درباره همه موضوعات می تونی بخونی.

دوست داری درباره چی بخونی؟

در وبلاگ من درباره همه موضوعات می تونی بخونی.

من سپیده رضوی شروع کردم در رابطه با تمام حوزه ها بنویسم و وبلاگی با اطلاعات عمومی راه بندازم.

کلمات کلیدی
  • ۰
  • ۰

 

کلم یکی از مهم ترین سبزیجات در جهان است. کلم در آب و هوای مرطوب و خنک به بهترین وجه رشد می کند و می تواند یخبندان قابل توجهی را تحمل کند. در آب و هوای خنک تر، کلم به عنوان یک محصول بهاره یا پاییزه کشت می شود، در حالی که در آب و هوای گرم تر، تا حد زیادی در طول زمستان و اوایل بهار کشت می شود. کلم به عنوان سبزی سبز پخته می شود، خام خورده می شود و اغلب مانند کلم ترش یا ترشی نگهداری می شود.

خواص کلم

کلم منبعی غنی از منگنز، فیبر رژیمی، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است. همچنین دربرگیرنده‌ی انواع ویتامین‌ها ازجمله، ویتامین K، ویتامین A، ویتامین B6 و ویتامین ‌E است. حدود ۱۰۰ گرم کلم، فقط ۲۵ کالری انرژی دارد و می‌توان آن را به‌عنوان ماده‌ی مغذی سالم، به رژیم غذایی خود افزود. همچنین کلم سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی چون فلاونوئید، زآگزانتین، لوتئین، کولین و بتاکاروتن است.

انواع کلم

بخش خوراکی این سبزی سر است که از لایه های فشرده برگ تشکیل شده است که در اشکال، اندازه ها، رنگ ها و بافت های مختلف وجود دارد. ارقام اصلی کلم شامل کلم های قرمز، سفید و ساواوی است که می توان آن ها را به روش های مختلفی برای خوردن تهیه کرد، یعنی خورشتی، رنده شده، بخارپز، ترشی، تخمیر شده، آب پز، سرخ شده یا خام مصرف شود.

بزرگترین تولیدکنندگان کلم

بزرگترین تولیدکنندگان کلم عبارتند از: چین (32،800،000 تن)، هند (8،500،000 تن) و روسیه (3،309،315 تن) در حالی که بسیاری از کشورهای آسیایی و اروپایی نیز تولید کننده انبوه این سبزی چلیپایی هستند، مانند ژاپن، اوکراین، ایالات متحده، رومانی و لهستان.

تخمین زده می شود که کلم تقریباً 30 درصد از کل تولید سبزیجات آسیاب شده در لهستان را تشکیل می دهد و در سوئد به طور متوسط ​​هر فرد سالانه 6.3 کیلوگرم کلم مصرف می کند که یک غذای شبیه سالاد کلم منبع اصلی مصرف کلم است.

خواص درمانی کلم

کلم یکی از محبوب ترین سبزیجات در رژیم غذایی انسان است که به دلیل مقرون به صرفه بودن، در دسترس بودن محلی و جنبه های تغذیه ای آن است. مدتها قبل از اینکه از کلم به عنوان منبع غذایی استفاده شود، به طور سنتی برای اهداف دارویی برای درمان انواع سرطان، سردرد، اسهال، نقرس، زخم معده و همچنین برای سم زدایی بدن استفاده می شد

  • ۰۰/۱۰/۱۲
  • سپیده رضوی

نظرات (۱)

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

هم میهن ارجمند! درود فراوان!

 با هدف توانمند سازی فرهنگ ملی و پاسداری از یکپارچگی ایران کهن

"وب بر شاخسار سخن "

هر ماه دو یادداشت ملی میهنی را به هموطنان عزیز پیشکش می کند.

خواهشمنداست ضمن مطالعه، آن را به ده نفر از هم میهنان ارسال نمایید.

 

آدرس ها:

 

http://payam-ghanoun.ir/

http://payam-chanoun.blogfa.com/

 

[گل]

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی